Uw eigen startpagina online zetten

Een speciale vorm van CMS systeem is het startpaginascript. Het startpaginascript is uitsluitend bedoeld voor het bouwen van uw eigen startpagina website. Uw website bestaat dan uit verschillende dochterpagina’s met elk hun eigen thema. U maakt ze met een simpel formulier aan. Bij het startpagina aanmaken kunt u opgeven aan welk subdomein een dochterpagina gekoppeld moet worden. Het is niet nodig bij de webhosting steeds de subdomeinen ook aan te maken. Iemand met verstand ervan stelt het binnen een paar minuten voor u in.

Kijk op Startpagina aanmaken wanneer u meer over het startpaginascript en de diverse mogelijkheden wilt lezen. U betaalt slechts een paar tientjes voor een goed startpagina script.. Een eigen startpagina maken wordt ook voor de bezoekers gemakkelijk. Ze melden zich aan via het aanmeldformulier op de site en ze kunnen beginnen. Daarna kunnen ze inloggen en hun eigen startpagina maken. Er zal geen limiet op het aantal dochterpagina’s dat de gebruiker kan aanmaken zitten.

Het script biedt de mogelijkheid voor online inkomen genereren. Met het verkopen van links op uw website wordt dat inkomen opgebouwd. U hoeft zelf geen moeite te steken in het plaatsen van de links. Daarbij is het wel belangrijke dat uw website echte bezoekers aantrekt. Het verkopen van de links zelf verloopt daarentegen volledig automatisch.

Een aantal facetten zullen een rol spelen bij het maken en een goede startpagina website. Voor de bezoekers zal de website duidelijk en leesbaar moeten zijn. Het laden van de website mag ook niet te lang duren. Is het mogelijk om HTTPS te gebruiken, doe dit dan. Blijkt uit het gedrag van de bezoeker dat u een waardevolle website heeft? Uw website zal dan door de zoekmachines een hogere waardering krijgen.

Bouwt u een startpagina dan zal het bijna altijd gaan om een Nederlandse startpagina. Dat is niet vreemd want startpagina’s zijn in Nederland uitgevonden. In andere landen heb je voornamelijk zogeheten web directories. Voor het bouwen van een startpagina wordt PHP gebruikt. Er wordt van een database gebruikgemaakt voor het opslaan van de startpagina’s. Het script op uw webhosting installeren is kinderspel. Vaak biedt de ontwikkelaar ondersteuning bij het installeren van het startpaginascript.