Uw eigen startpagina samenstellen

Een eigen startpagina website is een handig hulpmiddel bij het bouwen van links naar uw website. U kunt een startpagina website zien als een grote linkverzameling. De verschillende dochterpagina’s kunt u een eigen onderwerp geven. Zo komen links met een overeenkomend onderwerp onder elkaar te staan.

Voor de bezoekers is een eigen startpagina maken op uw website ook mogelijk. Heeft u die optie ingeschakeld, dan kan de bezoeker zich via een speciaal formulier eenvoudig aanmelden. Hiermee krijgt de gebruiker een eigen account voor de beheeromgeving. Met dit account kan een eigen startpagina worden samengesteld en beheerd.

Bij het aanmaken van een nieuwe startpagina kan een subdomein worden gekozen. Daarbij is het goed om hier iets in te vullen dat het onderwerp van de startpagina beschrijft. Belangrijke zoektermen rond het thema van de startpagina kunnen hierin worden verwerkt. Als u hier meer over zou willen weten, dan kunt u online zoeken naar artikelen over zoektermen analyse.

Zou u graag uw eigen startpagina website willen beginnen dan kunt u startpagina script eens doornemen. U hoeft niet heel veel over websites maken te weten ervoor. Wat u verder nodig heeft is een webhostingpakket en een eigen domeinnaam. Een installatiescript neemt het moeilijkste werk uit handen. U kunt meteen dochterpagina’s toevoegen na de installatie. Er kunnen niet alleen links op een dochterpagina worden geplaatst, maar ook teksten en verschillende widgets. Ook zijn de kleuren per individuele startpagina instelbaar.

Een betaalprovider aan het startpaginascript koppelen is niet heel moeilijk. U kunt links op uw startpagina website verkopen. Het startpaginascript plaatst een aangemelde link automatisch na een succesvolle betaling. Er zijn afzonderlijke prijzen in te stellen voor een homepage link en een link op een reguliere pagina. Op deze manier is het vrij eenvoudig om geld met uw startpagina website te verdienen. De aanschafkosten van het startpaginascript zijn zo dubbel en dwars terug te verdienen. Wat ook mooi is meegenomen, is dat u niet gebonden bent aan regels die op andere startpagina websites gelden.