Uw eigen webshop maken

Zou u graag met behulp van het internet producten willen verkopen? Met een internetshop kunt u uw spullen online verkopen. Nieuwe artikelen kunnen gemakkelijk worden gecreëerd met behulp van een beheerpaneel van uw internetshop. Van die producten zijn diverse plaatjes toe te voegen. Binnen uw internetshop kunnen rubrieken worden aangemaakt, waarbinnen u de producten aanmaakt.

Bij elke bestelling ontvangt u een e-mail met een overzicht van de bestelling. Aan de hand van deze e-mail kunnen de bestelde producten naar de klant worden verstuurd. Voor meer informatie over een internetwinkel beginnen kunt u Een eigen webshop beginnen doornemen.

Biedt u meerdere variaties van een product aan, dan voegt u die vrij eenvoudig toe. U kunt producten zo bijvoorbeeld in verschillende maten en kleuren aanbieden. Van iedere variatie kan worden aangegeven hoeveel items daarvan binnen uw voorraad aanwezig zijn.

U vindt daar meer informatie over het gemak van een eigen internetwinkel. Met een PHP script voor het beginnen van uw eigen webwinkel heeft u de totale controle over uw eigen internetwinkel. Doet u een verandering middels het beheerpaneel, dan kunt u direct de aanpassing binnen de webwinkel. U kunt bij alle aangeboden producten foto's toevoegen. Voor elk producten kan een rubriek gekozen worden waarin het betreffende product geplaatst dient te worden. U kunt een nieuwe categorie simpel toevoegen binnen uw internetwinkel via het beheerpaneel.