Uw favoriete sites online beheren

Voor linkbuilding kunt u op een makkelijke wijze gebruik maken van startpagina’s. De positie binnen de zoekresultaten van Google kunt u voor uw website flink verbeteren wanneer u backlinks op de juiste manier inzet. Het is prima te doen om bij een reeds bestaande site een startpagina in te richten. Maar het is ook mogelijk om uw eigen website te maken.U maakt dan in feite zelf een catalogus vol met links.

De pagina startpagina script kan u meer vertellen over het script waarmee een dergelijke website site bouwen is. Men kan zelf rubrieken toevoegen aan zijn of haar pagina en daarbinnen bookmarks plaatsen. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om speciale rubrieken toe te voegen, bijvoorbeeld een rubriek met daarin een overzicht van het laatste nieuws. Hierbij gaat het om een niet al te oud script. Er zijn wel meer van zulke scripts, maar deze zijn in veel gevallen al verouderd. Het script maakt de pagina’s responsive, zodat u ook op de mobiele telefoon de website kunt bekijken.

U kunt met dit script heel makkelijk geld verdienen. U kunt met het script backlinks verkopen en daarmee geld verdienen. U kunt de prijs van een backlink via 1 van de beheerschermen makkelijk instellen. Er worden diverse betaalproviders ondersteund. Zo kunnen bezoekers via uw eigen website betalen voor de linkplaatsing. Na een succesvolle betaling zal de software de link direct aan de website toevoegen. U hoeft dus niets zelf te plaatsen.

Een andere mogelijkheid voor het generen van inkomsten is met behulp van banners. Denk aan affiliate banners. Zo kunt u bijvoorbeeld geld met behulp van Tradedoubler verdienen. Het affiliatenetwerk Tradetracker is bijvoorbeeld in te zetten voor affiliate marketing.