Uw Nederlandse startpagina bouwen

Het is niet heel moeilijk om een Nederlandse startpagina in elkaar te zetten. Op een groot aantal websites kunt u dit doen zonder dat u kosten heeft. Na de registratie van een account kunt u zelf een startpagina aanmaken en vullen met interessante links.

Een account kunt u via een aanmeldformulier op de startpagina website aanmaken. Dit account kunt u gebruiken om in te loggen en uw startpagina aan te maken en te vullen met links. Voor uw nieuwe startpagina mag u zelf de URL van het subdomein kiezen. In de regel zal er ook om een titel worden gevraagd voor uw nieuwe startpagina. Een eigen startpagina aanmaken is dus eigenlijk niet zo heel moeilijk.

De startpagina is opgebouwd uit verschillende rubrieken, welke u zelf dient toe te voegen. Deze worden zichtbaar als blokken op de startpagina waarin de links worden geplaatst. Een startpagina kan ook tekst en afbeeldingen bevatten. Op een aantal startpagina websites kunt u op deze manier reclamemateriaal toevoegen. Geld verdienen met uw startpagina wordt zo mogelijk. Neem het artikel eigen startpagina maken door wanneer u meer wilt weten over de mogelijkheden van een eigen startpagina.

Er bestaan scripts waarbij het mogelijk is om links te verkopen. Het controleren van de betaling verloopt in veel gevallen automatisch. De link wordt automatisch op de website geplaatst. Er is webhosting nodig om zelf een dergelijke website op te zetten. Verder heeft u een startpaginascript nodig om op deze hosting te installeren. U kunt zo de controle over uw startpagina’s bewaren. Zo zit u ook niet vast aan een voorwaarde omtrent het minimum aantal links op uw pagina. Hoe de website in elkaar steekt kunt u dan helemaal zelf bepalen.