Uw Nederlandse startpagina maken

Vanzelfsprekend kunt ook u de trotse bezitter van een startpagina website worden. Natuurlijk kunt u een script laten bouwen door een programmeur. Maar vraag uzelf af of dit gewenst is. Met een bestaand startpagina script kunt u echter direct aan de slag. Een startpagina script is te beschouwen als een CMS pakket dat puur bedoeld is voor startpagina websites.

Na het overzetten van het script naar uw webruimte kunt u de installatie uitvoeren. Is het installeren goed gegaan dan kunt u beginnen met het aanmaken van dochterpagina’s. Bezoekers kunnen zich registreren als paginabeheerder en vervolgens zelf een dochterpagina samenstellen. Het script stelt u in staat een extra inkomen op te bouwen met de verkoop van links op de startpagina website. Heeft u een kwalitatieve startpagina website dan kunt u hier een leuk zakcentje aan overhouden.

Dit wordt vaak geregeld zonder uw tussenkomst. Het script gaat zelf na of de betaling probleemloos verlopen is. Het script zal de link direct aan de website toevoegen wanneer de betaling zonder problemen verlopen is. De bedragen die moeten worden gerekend kunt u daarbij zelf instellen. Men zal doorgaans een voorpagina link als waardevoller beschouwen dan een link op een gewone dochterpagina. Hier kunt u dan ook iets meer voor vragen. U kunt de pagina Eigen startpagina lezen als u meer over dit soort scripts zou willen weten. Wilt u gebruik maken van een dergelijk script, dan heeft u ook een webhosting pakket en een domeinnaam nodig. Als u dit ook geregeld heeft, dan kunt u naar de volgende stap, namelijk de installatie van het script.

Het installatiescript verzorgt het aanmaken van de tabellen in de database. De database tabellen hoeft u dus niet handmatig aan te maken. Op deze manier is het relatief eenvoudig om het script te installeren. Bezoekers kunnen zich aanmelden via een formulier op uw site. Hiermee wordt een account aangemaakt. Met dit account kunnen ze zelf een dochterpagina samenstellen.