Uw nieuwe startpagina bouwen

Een startpaginascript is een speciaal exemplaar van een CMS pakket. Regelmatig stapt men ook van een verouderd startpagina script over op een nieuwer en moderner PHP startpaginascript. Vaak heeft een dochterpagina een bepaald onderwerp. Startpagina’s zijn typisch Nederlands. De website startpagina.nl begon ermee. Meestal mag u een subdomein voor uw nieuwe startpagina kiezen. Een subdomein mag niet al bezet zijn. Dan kunt u het niet gebruiken.

Voor het bouwen van een eigen startpagina bevat de pagina Eigen startpagina nuttige informatie. Via het registratieformulier is heel eenvoudig een gebruikersaccount te creëren. Eenmaal ingelogd in de beheeromgeving is het mogelijk voor de gebruiker om een startpagina te creëren. Men maakt dergelijke scripts met PHP. Vaak zal er een databaseverbinding nodig zijn. Het script moet geïnstalleerd worden op uw webruimte. U zult meestal support bij de ontwikkelaar van het script kunnen krijgen bij het installeren. Verder heeft het script nog een mooi eigenschap. Met het verkopen van links kunt u online extra inkomsten genereren. Het script controleert zelf de betaling en plaatst de link. Hierbij is een vereiste dat u interessante startpagina dochters heeft en men uw website graag bezocht.

Er zijn verschillende aspecten die een rol spelen bij het bouwen van een goede startpagina website. Focust u zich op de bezoekers in plaats van de zoekmachines. Als een bezoeker graag op uw website komt, dan zullen de zoekmachines uw website automatisch interessant gaan vinden. Startpagina’s zijn een behoorlijk Hollands fenomeen. De structuur en de opmaak zoals wij die van de startpagina’s kennen zul je niet snel in andere landen vinden.