Uw nieuwe startpagina bouwen

Een variant op het CMS script is het startpagina script. Met een startpaginascript kunt u zelf een startpagina website runnen zonder dat u veel kennis van sites maken hoeft te hebben. Het aanmaken van startpagina’s op uw website wordt zo kinderspel. Via de beheeromgeving kunt u onbeperkt dochterpagina’s aanmaken. Iedere dochterpagina van uw site krijgt een subdomein toegewezen. Het is niet nodig bij de webhosting steeds de subdomeinen ook aan te maken. Iemand met verstand ervan stelt het binnen een paar minuten voor u in.

Weet u geen goed startpaginascript? Kijk dan eens op de pagina . De meeste scripts zijn voor een paar tientjes al aan te schaffen.. Via een formulier kunnen bezoekers zich aanmelden en hun eigen startpagina beheren. Als ze eenmaal zijn ingelogd is het aanmaken van een startpagina eenvoudig. De gebruiker maakt een eigen startpagina met een simpel formulier aan.

Verder heeft het startpaginascript waar u via de link over kunt lezen een andere interessante feature. Met het verkopen van links op uw website wordt dat inkomen opgebouwd. U hoeft zelf geen moeite te steken in het plaatsen van de links. De website moet natuurlijk wel goed bezocht worden. Het verkopen van de links zelf verloopt daarentegen volledig automatisch.

Wilt u een goede startpagina website maken dan zult u met een aantal dingen rekening moeten houden. Duidelijkheid en leesbaarheid zijn erg belangrijk. Het laden van de website mag ook niet te lang duren. SSL gebruiken is een pluspunt in de ogen van Google. Is de bezoeker van mening dat de website waardevol is? Ook de zoekmachines zullen uw website dan een hogere waardering geven. Met als gevolg een betere positie in de zoekresultaten.

Bouwt u een startpagina dan zal het bijna altijd gaan om een Nederlandse startpagina. Het is nu eenmaal een Hollands fenomeen. Als er sprake is van een linkcatalogus in een andere taal, dan zal deze meer in de vorm van een web directory zijn. Men zal het script doorgaans met PHP hebben gebouwd. Het script zal in de regel gebruik maken van een database. Binnen een handomdraai is het script op uw webruimte geïnstalleerd. Soms installeert de aanbieder het script kosteloos voor u.