Uw nieuwe startpagina maken

Er zijn CMS pakketten die puur zijn gericht op het ontwikkelen van een bepaald type website. Het startpagina script valt hieronder. Het snel bouwen van een startpagina website is de voornaamste bedoeling van een startpagina script. Voor het maken van een reguliere website kunt u beter een ander CMS systeem gebruiken.

U kunt meerdere startpagina’s op uw website eenvoudig aanmaken met het startpagina script. Aan een dochterpagina kan een uniek subdomein worden gekoppeld. Het script is zo opgezet dat u niet steeds een entry in de nameserver hoeft te maken voor een dergelijk subdomein. De pagina Eigen startpagina bevat nuttige informatie voor wanneer u graag meer zou willen weten. Vaak betaalt u niet heel veel voor een startpagina script. Met het script heeft u in een handomdraai uw eigen startpagina website samengesteld. Alle elementen zijn gemakkelijk te wijzigen. De gebruiker kan met behulp van het registratieformulier heel eenvoudig een account creëren.. Het beheer van de eigen startpagina’s is na het inloggen in het controlepaneel kinderspel.

Een gebruiker kan de kleuren van een startpagina naar eigen smaak wijzigen. De kleuren van de categorieën op een dochterpagina zijn ook makkelijk aan te passen. Het kleurenschema kan per individuele rubriek ook nog eens worden aangepast. Op deze manier kunt u bijvoorbeeld de aandacht naar een bepaalde rubriek op uw startpagina toe trekken.

Online inkomen generen is mogelijk met een startpagina script. De inkomsten komen uit de verkoop van backlinks. De aanmelder van een link mag zelf bepalen in welke rubriek hij de link wil toevoegen. U kunt het startpagina script koppelen aan een betaalprovider, waardoor het ontvangen van online betalingen een fluitje van een cent wordt. De link wordt zonder dat er handmatig van uw kant een actie nodig is aan de website toegevoegd. Het startpagina script brengt u per e-mail op de hoogte als er een betaalde link is toegevoegd. Omdat de link door het script al is geplaatst, hoeft u verder geen actie te ondernemen.