Uw nieuwe startpagina maken

Er is niet veel technische kennis nodig om een startpagina dochter te maken. Er bestaan veel Nederlandse startpagina websites waar dat uitstekend te doen is. Heeft u een gebruikersaccount aangemaakt op een startpagina website, dan kunt u inloggen en een nieuwe pagina registreren.

Het aanmaken van een gebruikersaccount gebeurt via een aanmeldformulier op de betreffende website. Met uw account kunt u inloggen en uw eigen startpagina aanmaken. U voert het gewenste subdomein in en wanneer deze niet bezit is, wordt uw startpagina voor u aangemaakt. Soms moet u ook meer omtrent uw nieuwe startpagina invullen, maar het is niet lastig om dit te doen. Een eigen startpagina aanmaken vereist geen diepgaande technische kennis.

Een startpagina bestaat uit rubrieken. Deze dient u eerst te plaatsen. Vervolgens plaatst u hierin de links. Naast links worden er soms ook afbeeldingen en video’s afgebeeld. Of stukken tekst. Op een aantal startpagina websites kunt u op deze manier reclamemateriaal toevoegen. Op deze manier kunt u met uw startpagina extra inkomsten genereren. Op de pagina Nieuwe startpagina maken leest u meer over de mogelijkheden die een eigen startpagina u biedt.

Er bestaan scripts waarbij het mogelijk is om links te verkopen. Het script kan doorgaans zelf zien of de betaling succesvol is verlopen. De link wordt automatisch op de website geplaatst. Wilt u dit ook, dan heeft u eigen webhosting nodig. Verder heeft u een startpaginascript nodig om op deze hosting te installeren. Zo houdt u zelf het heft in handen. Zo zit u ook niet vast aan een voorwaarde omtrent het minimum aantal links op uw pagina. U kunt dan zelf alles over de inrichting van de website zelf beslissen.