Uw nieuwe startpagina online zetten

Een deel van de CMS pakketten is uitsluitend bedoeld om een bepaald type website te bouwen. Dit is het geval bij een startpagina script. Het snel bouwen van een startpagina website is de voornaamste bedoeling van een startpagina script. Het is dus raadzaam om een ander CMS pakket te gebruiken voor het bouwen van een normale website.

Het toevoegen van een nieuwe dochterpagina aan uw startpagina website is een peuleschil. U kunt aan iedere individuele dochterpagina een eigen subdomein toewijzen. Elk subdomein hoeft niet apart in de DNS server aangemaakt te worden als u gebruikmaakt van wildcard DNS. Meer over het startpagina script kunt u via Nederlandse startpagina vinden. Goed om te weten is dat een dergelijk script meestal betaalbaar is. Met het script heeft u in een handomdraai uw eigen startpagina website samengesteld. De startpagina website is volledig aanpasbaar. Gebruikers kunnen via het aanmeldformulier een eigen account aanmaken.. Nadat er is ingelogd kan de gebruiker zijn eigen pagina’s beheren.

Iemand kan de kleuren van zijn eigen startpagina naar hartenlust aanpassen. Een eigen kleurenschema is in te stellen voor iedere bijzondere dochterpagina. Per afzonderlijke rubriek op dezelfde pagina is het vaak ook mogelijk om het kleurenschema aan te passen. Langs deze weg is het mogelijk om bepaalde onderdelen op uw startpagina te accentueren. Marketingtechnisch is dat handig.

U kunt ook geld verdienen met uw startpagina website. Bezoekers kunnen een betaalde link toevoegen aan uw website. De dochterpagina en rubriek waar hij de link wil toevoegen, kan de aanmelder zelf kiezen in het formulier. Via de koppeling met de payment provider kan het script ook zien of een betaling is gelukt en daarop reageren. De link wordt zonder dat er handmatig van uw kant een actie nodig is aan de website toegevoegd. U zult een e-mail met de linkgegevens ontvangen als iemand een betaalde link heeft toegevoegd. Omdat de link door het script al is geplaatst, hoeft u verder geen actie te ondernemen.