Uw nieuwe startpagina samenstellen

Een startpagina script, daar kunt u via het artikel Uw eigen startpagina samenstellen ook meer over lezen. Het gaat niet om een heel duur script. Het startpaginascript biedt diverse mogelijkheden voor geld verdienen. U verdient dan geld met het verkopen van backlinks. De mogelijkheid om banners op uw startpagina te plaatsen bestaat ook. Met deze mogelijkheden verdient u de kosten van het script vrij snel weer terug.

U kunt uw startpagina website zo instellen dat bezoekers zelf een startpagina kunnen beginnen. Dat doet u heel eenvoudig met een simpele instelling. Middels een registratieformulier maakt een bezoeker een account aan. Met het account dat vervolgens wordt gecreëerd, kan de bezoeker zelf een startpagina aanmaken en beheren.

Wilt iemand een betaalde link plaatsen, dan is dat mogelijk. Na de betaling zal de link meteen worden toegevoegd. Een eigen startpagina maken is dan niet meer nodig. Een link kan zowel op de homepage indien op een reguliere dochterpagina worden aangemeld. Hiervoor kan men afzonderlijk de prijs instellen. Handig indien u wel links wilt naar uw website, maar geen zin heeft om uw eigen startpagina op de website van een ander aan te maken.

Naast links kunt u allerlei andere dingen op uw startpagina plaatsen. U kunt teksten, knoppen en het laatste nieuws weergeven. Van diverse websites kunt u het nieuws inladen en in uw eigen layout tonen. Naast een lijst van links kunt u zo verder andere informatie weergeven. Startpagina’s op uw website krijgen hun eigen subdomein toegewezen. Een bezoeker kan via dat subdomein snel een specifieke startpagina bereiken. Bezoek snel de link die eerder in dit artikel is genoemd om zelf een startpaginascript aan te schaffen.