Uw nieuwe startpagina samenstellen

Een startpagina script, daar kunt u via het artikel Startpagina script ook meer over lezen. Het gaat niet om een heel duur script. Het startpaginascript biedt diverse mogelijkheden voor geld verdienen. Zo is het verkopen van backlinks een optie. De mogelijkheid om banners op uw startpagina te plaatsen bestaat ook. Met deze mogelijkheden verdient u de kosten van het script vrij snel weer terug.

Veel internetondernemers zullen zelf een startpagina starten een interessante optie vinden. Verstand van websites bouwen is daarvoor niet nodig. De koppeling tussen het subdomein en de dochterpagina zal door het script zelf worden aangelegd. Op deze manier kunt u zich overwegend focussen op de content. Het is waarschijnlijk om de look en feel van de site helemaal aan te passen.

Er wordt doorgaans gezegd dat websites met voornamelijk links geen waarde meer hebben voor Google. Linkpagina’s zijn nog altijd goed inzetbaar. Plaatst u teksten en video’s op uw startpagina’s dan zal de waarde hoger liggen dan in het geval dat u alleen links plaatst. Pakt u het zo aan, dan hebben startpagina’s voor linkbuilding toch nog een bepaalde waarde.

Naast links kunt u allerlei andere dingen op uw startpagina plaatsen. Het is bijvoorbeeld misschien om de weersverwachting voor de komende weer te tonen. Van diverse websites kunt u het nieuws inladen en in uw eigen layout tonen. Het tonen van andere informatie naast een linkoverzicht is zo een optie. Startpagina’s op uw website krijgen hun eigen subdomein toegewezen. Met dat subdomein is een dochterpagina snel te bereiken. Een startpagina script kunt u kopen aan de hand van de informatie op de eerder genoemde website.