Wil je een advertentie site maken?

Met een eigen advertentiewebsite kunt u vrij eenvoudig extra inkomen genereren. U kunt diverse categorieën toevoegen aan de website, waarbinnen de advertenties vervolgens kunnen worden geplaatst door de adverteerders. Op de homepage kunt u een overzicht weergeven van de laatst aangemaakte advertenties. Banners kunt u vrij makkelijk tussen de advertenties door plaatsen.

Het generen van inkomsten is ook mogelijk met een eigen marktplaats. U kunt affiliate banners toevoegen op uw website. Bij affiliate marketing verdient u geld met de verkoop van producten van een andere partij. Feeds inlezen met producten is een andere mogelijkheid. De producten worden dan als advertentie weergegeven. Het is mogelijk om affiliate links bij een advertentie weer te geven.

Via advertentie script kunt u meer informatie vinden over een script waarmee een eigen marktplaats eenvoudig te realiseren is. Een nieuwe adverteerder kan zich makkelijk aanmelden via een daarvoor bedoelde pagina. Een beheerder kan per advertentie diverse foto’s toevoegen. Om hoeveel foto’s het maximaal gaat, kan worden ingesteld via het beheergedeelte van de website.

U kunt per categorie de relevante meta tags opgeven. Per categorie kunt u keywords en een beschrijving van de betreffende categorie invoeren. Hiermee wordt de online vindbaarheid van de website vergroot.

Als website beheerder kunt u het kleurschema van de website heel eenvoudig wijzigen. Op deze wijze kunt u een advertentie website maken die uniek oogt. De installatie van het script is zo gepiept. Er wordt een apart installatieprogramma meegeleverd waarmee u in 3 eenvoudige stappen het marktplaats script kunt installeren.

In de eerste dialoogbox kunt u de globale gegevens voor de website invullen. De database connectie kan worden ingesteld met behulp van het tweede dialoogvenster. Via het 3e scherm is een gebruikersnaam en een wachtwoord in te vullen. U kunt met behulp van een meegeleverd beheerscherm uw eigen marktplaats website beheren.