Wil je een advertentie website maken?

Deze pagina beschrijft een handig script waarmee u zelf een marktplaats kunt beginnen. Een onderdeel van het script omvat het beheerpaneel. Taken met betrekking tot het beheer kunnen worden uitgevoerd met behulp van de meegeleverde beheeromgeving. De inloggegevens voor uw beheeraccount kunt u gemakkelijk tijdens het installatieproces zelf kiezen.

Wilt u meer over dit script weten, dan kunt u het artikel marktplaats script doornemen. Een verwijzing naar het script zelf vindt u uiteraard ook op die pagina. U kunt het script via de link ook heel makkelijk downloaden. Het is uiterst eenvoudig om de files op de webserver te plaatsen. Na het plaatsen van de bestanden met FTP kunt u het installatieproces starten. Het installatieproces geeft u de mogelijkheid om de belangrijkste gegevens rondom uw website in te voeren.

De website bevat meer informatie over het advertentie script. U kunt er alles lezen over de werking van het advertentiescript. U kunt heel makkelijk gebruikmaken van het script, ook wanneer u niets over het script weet. U kunt het script bijzonder gemakkelijk inzetten. Zelfs wanneer u niet zoveel verstand van de techniek heeft.

U krijgt de mogelijkheid om een aantal banners in het advertentie overzicht te plaatsen. Tevens is er geld te verdienen aan verschillende opties die u kunt aanbieden bij advertentieplaatsing.