Wil je een eigen advertentie site runnen?

Een eigen marktplaats website kan worden ingezet voor het genereren van extra inkomsten. Bovenaan uw website kan bijvoorbeeld een website geplaatst worden. U kunt tevens betaalde rubrieken aanmaken op uw advertentie website. Ten derde kunt u de mogelijkheid aanbieden om topadvertenties te plaatsen. U kunt een kant en klaar script gebruiken om een eigen marktplaats te bouwen. U kunt meer lezen over zo een script op de pagina eigen marktplaats beginnen. Het beheerpaneel is eenvoudig te gebruiken voor het uitvoeren van beheerderstaken.

Over de techniek hoeft u niets te weten. U kunt eenvoudig aanpassingen in het kleurschema verrichten met behulp van dit beheerpaneel. En kunt u de bovengenoemde banners via het beheerpaneel ook heel gemakkelijk toevoegen. U kunt ontwikkeltijd besparen met het aanschaffen van een reeds bestaand script. Verder zal een kant en klaar script goedkoper zijn dan het inhuren van een programmeur voor het maken van een script. Het script is gemaakt in PHP en u kunt PHP ook gebruiken om extra functies aan het script toe te voegen.

Het is daarbij per categorie mogelijk om de meta gegevens voor de zoekmachines in te vullen. Dit is handig om goed te scoren in de zoekmachines op de juiste sleutelwoorden. Ook het overzicht van advertenties kunt u heel eenvoudig inrichten. Er ontstaat zo de mogelijkheid om bannerruimte te creƫren tussen de advertenties door.

Een bezoeker kan vrij eenvoudig terug bladeren naar zijn laatst bezochte advertenties. Een bezoeker kan ook heel eenvoudig zoeken op de advertentiewebsite. Aanmelden als adverteerder is slechts een kwestie van een aanmeldformulier invullen. Nadat het registratieformulier is ingevuld zal een account voor de nieuwe adverteerder worden toegevoegd aan de website. Er kan met behulp van dit gebruikersaccount eenvoudig een nieuwe advertentie aan de marktplaats website worden toegevoegd.

Er kan een speciaal daarvoor bedoeld formulier worden gebruikt om te reageren op advertenties. Vanuit een willekeurige advertentie kunt u dit reactieformulier gemakkelijk tevoorschijn halen. Via het formulier zal de adverteerder zo zoveel mogelijk echte reacties ontvangen. Met de grote hoeveelheid spam is dit vandaag de dag wel een noodzakelijkheid. Voor het maken van een extra inkomstenbron is het geen slecht idee om een marktplaats website te beginnen. Verstand van de techniek is nauwelijks noodzakelijk.