Wil je een eigen advertentie website maken?

Deze pagina beschrijft een handig script waarmee u zelf een marktplaats kunt beginnen. Het script wordt geleverd met een centrale beheeromgeving. Vanuit deze omgeving kunt u eenvoudig uw eigen website beheren. Tijdens het draaien van het installatieprogramma kunt u zelf de gebruikersnaam en het wachtwoord invoeren voor het uitvoeren van de beheerderstaken.

U hoeft niet zelf te programmeren wanneer u een reeds bestaand marktplaats CMS aanschaft. Een advertentie website kunt u in een mum van tijd bouwen wanneer u het artikel Een moderne advertentie website bouwen raadpleegt. De kans is gering dat een PHP programmeur voor hetzelfde bedrag een geheel nieuw script kan ontwikkelen.

Het is bij een kant en klaar marktplaats CMS ook duidelijk waar u voor ondersteuning moet zijn. Hoewel het mogelijk is om zelf het template met HTML uit te breiden, is dergelijke kennis niet noodzakelijk. Na het wijzigen van de kleuren, worden de codes voor de opmaak gegenereerd. U kunt gemakkelijk de kleuren van uw website aanpassen met een centraal gelegen scherm.

Zou u extra hosting bij het script willen afsluiten, dan is dat heel eenvoudig aan te vragen. Er wordt een direct bruikbaar SSL certificaat bij het script geleverd. Er kan per advertentie een website link en een telefoonnummer vermeld worden. U kunt voor de diverse opties verschillende bedragen rekenen. Voor het ontvangen van betalingen zijn er diverse betaal providers in te zetten.