Wil je een eigen advertentie website runnen?

Met een eigen advertentiewebsite kan een extra inkomen gegenereerd worden. Hiervoor is een kant en klaar script te koop waarmee u snel een website hiervoor in de lucht heeft. Zo een script is probleemloos aan te schaffen via de website van een ontwikkelaar van een dergelijk script. U kunt het artikel marktplaats cms doornemen als u daar meer informatie over wilt. Heeft u geen enkele kennis van de techniek, dan kunt u ook op deze wijze snel een eigen advertentiewebsite beginnen.

Zelf een script schrijven is absoluut niet nodig. De kans dat een programmeur voor hetzelfde tarief een script in elkaar kan zetten is daarbij ook gering. Bij een kant en klaar script is er het grote voordeel dat u makkelijk support ervoor kunt krijgen. U heeft zelf geen enkele kennis van HTML of CSS nodig. U kunt het kleurschema gemakkelijk aanpassen via de beheeromgeving.

Tevens is het aantal foto’s dat maximaal bij een advertentie mag worden geplaatst, gemakkelijk via het beheerpaneel in te stellen. U kunt zo het maximum aantal foto’s per advertentie afstemmen op de beschikbare ruimte op de webserver. Of er ingelogd dient te zijn voor het reageren op een advertentie, kunt u ook via de beheeromgeving heel eenvoudig instellen.

Er kan gebruik worden gemaakt van een speciaal daarvoor bedoeld formulier om een reactie naar een adverteerder te versturen. Vanuit iedere advertentie is dit formulier heel eenvoudig op te vragen. Het script zal trachten zoveel mogelijk spam tegen te houden. Dit is vandaag de dag wel noodzakelijk. Het is een goed idee om met behulp van een eigen marktplaats website inkomsten te genereren op het internet. Verstand van de techniek is nauwelijks noodzakelijk.