Wil je een eigen advertentiesite maken?

Er is een PHP script beschikbaar waarmee een advertentie website gemakkelijk te bouwen is. Het script wordt geleverd met een centrale beheeromgeving. Taken met betrekking tot het beheer kunnen worden uitgevoerd met behulp van de meegeleverde beheeromgeving. U kunt gedurende het installeren zelf de inloggegevens invoeren van uw beheeraccount.

Het zal een hoop tijd schelen wanneer u een bestaand advertentie script koopt. Raadpleeg Een nieuwe advertentie site runnen wanneer u meer wilt weten over een CMS waarmee een advertentie website in een mum van tijd te bouwen is. Er is een kleine kans dat er een geheel nieuw script kan worden ontwikkeld voor dezelfde prijs.

Het is bij een kant en klaar marktplaats CMS ook duidelijk waar u voor ondersteuning moet zijn. Hoewel het mogelijk is om zelf het template met HTML uit te breiden, is dergelijke kennis niet noodzakelijk. De layoutcode is al voor u ontwikkeld. Vanaf een centraal gelegen beheerpaneel kunt u de kleuren van uw website eenvoudig wijzigen.

U kunt tussen de advertenties door verschillende banners plaatsen. Er zijn betaalde opties die u kunt aanbieden bij het plaatsen van een advertentie. U kunt voor iedere optie een apart bedrag rekenen.