Wil je een eigen marktplaats runnen?

Met een eigen advertentiewebsite kan een extra inkomen gegenereerd worden. Hiervoor is een kant en klaar script te koop waarmee u snel een website hiervoor in de lucht heeft. Zo een script is probleemloos aan te schaffen via de website van een ontwikkelaar van een dergelijk script. U kunt het artikel marktplaats cms doornemen als u daar meer informatie over wilt. Heeft u geen enkele kennis van de techniek, dan kunt u ook op deze wijze snel een eigen advertentiewebsite beginnen.

U kunt per rubriek de meta zoekwoorden en de meta description opgeven via de beheeromgeving. Dit komt de positionering in de zoekresultaten van Google ten goede. Ook het overzicht met de advertenties kunt u zo eenvoudig in een bepaalde vormgeving gieten. Dat betekent dat u zelf kunt bepalen waar er banners binnen het overzicht tussen de advertenties door worden getoond.

Tevens is het aantal foto’s dat maximaal bij een advertentie mag worden geplaatst, gemakkelijk via het beheerpaneel in te stellen. Het aantal foto’s kan zo op de beschikbare webruimte worden afgestemd. Of er ingelogd dient te zijn voor het reageren op een advertentie, kunt u ook via de beheeromgeving heel eenvoudig instellen.

Er kan gebruik worden gemaakt van een speciaal daarvoor bedoeld formulier om een reactie naar een adverteerder te versturen. Vanuit iedere advertentie is dit formulier heel eenvoudig op te vragen. Het script zal trachten zoveel mogelijk spam tegen te houden. Dit is vandaag de dag wel noodzakelijk. Het is een goed idee om met behulp van een eigen marktplaats website inkomsten te genereren op het internet. Verstand van de techniek is nauwelijks noodzakelijk.