Wilt u een advertentie site bouwen?

U kunt vrij eenvoudig een extra inkomen genereren met behulp van een marktplaats website. Met behulp van een reeds bestaand script kunt u snel met uw eigen marktplaats aan de slag. Dit script schaft u heel eenvoudig online aan via de website van de ontwikkelaar. Meer informatie kunt u krijgen via de pagina eigen marktplaats beginnen. Heeft u geen enkele kennis van de techniek, dan kunt u ook op deze wijze snel een eigen advertentiewebsite beginnen.

Het is daarbij per categorie mogelijk om de meta gegevens voor de zoekmachines in te vullen. Dit komt de positionering in de zoekresultaten van Google ten goede. Ook het overzicht van advertenties kunt u heel eenvoudig inrichten. Dat betekent dat u zelf kunt bepalen waar er banners binnen het overzicht tussen de advertenties door worden getoond.

De 4 laatst bezochte advertenties blijven in beeld staan zodat een bezoeker vrij eenvoudig terug kan bladeren. Een bezoeker kan ook heel gemakkelijk naar advertenties zoeken. Men kan zich heel eenvoudig registreren op de advertentiewebsite. Zodra het aanmeldformulier is ingevuld, wordt een nieuw account aangemaakt voor de nieuwe adverteerder. Dit account kan worden gebruikt om nieuwe advertenties aan te maken.

Er kan van een reactieformulier gebruik worden gemaakt om een reactie te versturen naar een adverteerder. U kunt dit formulier vrij eenvoudig tevoorschijn halen vanuit een advertentie. Wanneer er spam wordt ingevuld, zal men dit zoveel mogelijk proberen tegen te houden. Dit is vandaag de dag wel noodzakelijk. Een eigen marktplaats website kan worden ingezet voor het genereren van extra inkomsten. Verstand van de techniek is nauwelijks noodzakelijk.