Wilt u een advertentiewebsite runnen?

Er is een PHP script beschikbaar waarmee een advertentie website gemakkelijk te bouwen is. Het script wordt geleverd met een centrale beheeromgeving. Beheerderstaken kunnen heel eenvoudig uitgevoerd worden vanuit de beheerschermen. De inloggegevens voor uw beheeraccount kunt u gemakkelijk tijdens het installatieproces zelf kiezen.

Het scheelt een hoop ontwikkeltijd wanneer u een reeds bestaand content management systeem voor advertenties websites aanschaft. Wilt u meer weten over een kant en klaar script voor het samenstellen van uw eigen marktplaats, dan kunt u marktplaats script kopen raadplegen. Voor hetzelfde bedrag zult u onmogelijk een customized script kunnen laten ontwikkelen.

Bij een reeds bestaand marktplaats CMS script zal er ook meer duidelijkheid zijn over de geleverde support. Hoewel het mogelijk is om zelf het template met HTML uit te breiden, is dergelijke kennis niet noodzakelijk. De opmaakcodes worden genegeerd nadat u de kleuren voor uw website heeft gekozen. U kunt gemakkelijk de kleuren van uw website aanpassen met een centraal gelegen scherm.

Er kunnen een aantal banners worden geplaatst in het overzicht van advertenties. Tevens is er geld te verdienen aan verschillende opties die u kunt aanbieden bij advertentieplaatsing.