Wilt u een eigen advertentie site runnen?

U kunt heel makkelijk een eigen advertentie website inrichten. Daarvoor kan een marktplaats CMS tool worden ingezet. U kunt dit artikel doornemen als u meer hierover wilt weten. U kunt in de volgende alinea een link vinden naar meer informatie.

Wanneer u het script aanschaft kunt u ook heel makkelijk ondersteuning aanvragen. Vragen over het PHP script zijn zowel per telefoon als per e-mail te stellen. Wilt u zien om welk script het gaat dan kunt u marktplaats cms raadplegen. Het script is voor enkele tientjes al te kopen.

Middels de beheeromgeving kunt u heel makkelijk veranderingen aan uw website doorvoeren. Het overzicht van advertenties kan makkelijk gewijzigd worden. Verder kan de kleurstelling gemakkelijk aangepast worden. Tevens kunt u eenvoudig de instellingen voor betalingen wijzigen. Voor de op uw marktplaats website aangeboden opties kan zo makkelijk betaald worden.

Het mooie van het marktplaats CMS systeem is dat u geen enkele opmaakcode hoeft te typen op het moment dat u dat niet wilt. Tekst past u op eenzelfde wijze aan als bijvoorbeeld bij de tekstverwerker Word. Op deze wijze kunt u zonder verstand van de techniek toch een website maken die professioneel oogt. Met dit script kunt u ook producten van derden verkopen als u dat wilt. Het is mogelijk om verschillende formaten van een affiliate feed in te lezen. Wanneer er via uw website een product verkocht wordt, ontvangt u een percentage van het aankoopbedrag.Er is geen technische kennis vereist voor het beheer van uw website middels een marktplaats CMS systeem.