Wilt u een eigen advertentiesite bouwen?

Geld verdienen met uw eigen advertentie website is uiterst gemakkelijk. Er zijn meerdere rubrieken aan te maken waarin vervolgens de advertenties door de adverteerders kunnen worden geplaatst. Op de homepage kunt u een overzicht weergeven van de laatst aangemaakte advertenties. Banners kunt u vrij makkelijk tussen de advertenties door plaatsen.

Inkomsten kunt u heel makkelijk genereren met uw eigen advertentiewebsite. U kunt affiliate banners toevoegen op uw website. Per verkoop van een product van een andere partij ontvangt u een commissie. Ook bestaat er de mogelijkheid om feeds in te lezen en de producten toe te voegen aan uw marktplaats. Het is vrij gemakkelijk om bij een advertentie een affiliate link te plaatsen.

Via marktplaats cms kunt u meer informatie vinden over een script waarmee een eigen marktplaats eenvoudig te realiseren is. Via een daarvoor bedoelde pagina is het voor een adverteerder heel eenvoudig om zich aan te melden. Er kunnen een aantal foto’s per advertentie toegevoegd worden. Het aantal foto’s dat per advertentie mag worden toegevoegd, kan worden ingesteld in het beheerpaneel.

Relevante meta tags kunnen per rubriek worden ingesteld. In de beheeromgeving kunt u per rubriek de sleutelwoorden en een omschrijving invoeren. Hiermee wordt de online vindbaarheid van de website vergroot.

Via het beheerpaneel kunt u eenvoudig de kleurstelling van uw eigen marktplaats wijzigen. Heel eenvoudig is op deze wijze een marktplaats te realiseren. De installatie van het script is zo gepiept. Het zal niet veel tijd in beslag nemen om het script te installeren.

U kunt het 1e scherm gebruiken voor het invoeren van de gegevens van uw nieuwe marktplaats website. U kunt gegevens voor de database connectie invullen in het 2e scherm. Het derde scherm kan worden gebruikt om een gebruikersnaam en een wachtwoord te kiezen. U kunt heel eenvoudig uw website wijzigen met behulp van de beheeromgeving.