Wilt u een eigen advertentiesite runnen?

Zelf een advertentie website inrichten is eenvoudig te doen met een daarvoor bedoeld PHP script. Met behulp van een beheerpaneel kunt u advertenties aanmaken en bewerken. U gebruikt het beheerscherm om een advertentie aan te maken. Zodra een advertentie aangemaakt is, kunt u deze achteraf nog bewerken.

De benodigde informatie voor het script kunt u vinden via het artikel Wil je een advertentiesite maken?. De betreffende pagina bevat ook een link naar het advertentie script. Op die website is het mogelijk om het script te downloaden. De bestanden kunt u simpelweg op de webserver plaatsen. Er kan met het installatieproces worden begonnen nadat u de bestanden heeft neergezet. De gegevens die voor uw website relevant zijn, zijn gedurende de installatie in te voeren.

De website bevat meer informatie over het advertentie script. U alles over de verschillende mogelijkheden lezen op de website van de ontwikkelaar. Gebruikmaken van het script is voor iemand zonder technisch inzicht vrij gemakkelijk. Voor het genereren van extra inkomsten is het script heel makkelijk in te zetten.

Wanneer u dat wilt, dan is het ook mogelijk om extra hosting af te sluiten bij het script. Er is een SSL certificaat bij het script inbegrepen, welke direct in te zetten is voor een veilige connectie. Er kan per advertentie een website link en een telefoonnummer vermeld worden. Dit kunt u als extra opties aanbieden, waarvoor verschillende bedragen gerekend kunnen worden. Daarbij is het mogelijk om verschillende betaalproviders te gebruiken.