Wilt u een eigen advertentiewebsite bouwen?

Via het internet kunt u uw tweedehands spullen verkopen. Een website waarop dat kan is een zogeheten advertentie website. Met een eigen marktplaats website is een extra inkomen vrij eenvoudig te realiseren. Er is hieronder meer informatie te vinden over het oprichten van uw eigen marktplaats site.

Een dergelijke site kan worden opgericht met het script dat wordt beschreven op de pagina eigen marktplaats beginnen. U kunt met behulp van de beheeromgeving de site naar uw eigen wens inrichten. U kunt zelf de website volledig naar eigen wens inrichten.

Ook kunt u met betaalde rubrieken geld verdienen. Wordt in zo een rubriek een advertentie aangemaakt, dan zal er een geldbedrag moeten worden betaald door de adverteerder. Via een koppeling met een payment provider kunt u betaalopties aanbieden. Zo kan er direct online worden betaald. Het controleren van de betaling en het activeren van de advertentie verlopen dan automatisch.

Adverteerders kunnen een website of telefoonnummer toevoegen bij een advertentie. Als eigenaar van de website kunt u voor zulke mogelijkheden een bedrag rekenen. Langs deze weg kunnen inkomsten worden gegenereerd. Er kunnen tevens affiliate banners weergegeven worden op uw website. Ook langs die weg kan uw website zo geld opleveren.