Wilt u een eigen advertentiewebsite runnen?

Voor ieder type website bestaat er wel een PHP script. Zo een script wordt ook wel een CMS script genoemd. Samen met het script wordt er ook een beheerpaneel geleverd. De beheeromgeving geeft de mogelijkheid om bijvoorbeeld de kleuren aan te passen. De pagina marktplaats script voorziet u van informatie over een marktplaats PHP script. Met een FTP programma zet u de bestanden makkelijk over naar de webserver. Er wordt een installatieprogramma gestart zodra u de website de 1e keer bezoekt. Wanneer u bezig bent met de installatie, is er de mogelijkheid om de meta gegevens van de website in te vullen. Denk aan een titel en de gegevens voor Google.

Het mooie van het marktplaats CMS systeem is dat u geen enkele opmaakcode hoeft te typen op het moment dat u dat niet wilt. Tekst past u op eenzelfde wijze aan als bijvoorbeeld bij de tekstverwerker Word. Zo is het niet nodig om iets van opmaakcodes of programmeren te weten om toch een professionele website te bouwen. Via uw site is het ook mogelijk om een groot scala aan producten van anderen te verkopen. Het inlezen van een affiliate feed is heel makkelijk te doen. U kunt producten van andere partijen aanbieden met de site.

Voor het doen van het beheer van uw website middels een content management systeem is geen enkele technische kennis nodig. Aanpassingen zijn via het beheerpaneel uiterst eenvoudig door te voeren. De verschillende onderdelen van uw website hebben hun eigen beheerscherm. U weet na verloop van tijd precies welk scherm waarvoor dient.