Wilt u een eigen advertentiewebsite runnen?

Voor elk soort site kunt u voor het beheer van specifieke PHP scripts gebruik maken. Met een dergelijk script bouwt u bijvoorbeeld in een handomdraai uw eigen advertentie website. Die advertentie website kunt u via de beheeromgeving erg eenvoudig beheren. Zo kunt u de kleurstelling volledig aanpassen. Meer informatie over het script is te vinden op eigen marktplaats beginnen. Met een FTP programma zet u de bestanden makkelijk over naar de webserver. Tijdens uw eerste bezoek aan de website kunt u het installatieproces starten. Wanneer u bezig bent met de installatie, is er de mogelijkheid om de meta gegevens van de website in te vullen. Denk aan een titel en de gegevens voor Google.

Wat fijn aan het advertentie script is, is dat u geen HTML of CSS codes hoeft te typen. Meestal zal men gebruik maken van een rich text editor. Op deze wijze kunt u zonder verstand van de techniek toch een website maken die professioneel oogt. Met dit script kunt u ook producten van derden verkopen als u dat wilt. Het inlezen van een affiliate feed is heel makkelijk te doen. Via een ingelezen feed is het heel makkelijk om geld te verdienen aan de producten van andere partijen.

Er is geen technische kennis vereist voor het beheer van uw website middels een marktplaats CMS systeem. Het doorvoeren van aanpassingen is een peuleschil middels het beheergedeelte van het marktplaats CMS systeem. De diverse onderdelen waaruit uw website is opgebouwd, hebben in een marktplaats CMS pakket een eigen beheerscherm. Van ieder scherm weet u na enige tijd welk onderdeel daarmee kan worden aangepast.